10/11/11

Το Σχέδιο


Σήμερα  η Eλλάδα  έχει γίνει ο ενεργός προπομπός μια νέας  διακυβέρνησης της γης.  Υπήρχε ένα μυστικό  από τους κρατούντες.  Σήμερα άρχισε η ανθρωπινή φυλή  να το ανακαλύπτει και να το αποκαλύπτει. Αυτό που γίνετε στην Ελλάδα  είναι  ένα  μυστικό η μυστήριο  που άρχισε σιγά σιγά  ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ  στους ανθρώπους είναι ο σχεδιασμός  μελλοντικών καταστάσεων που οι κρατούντες   δημιουργούσαν στην γη επί αιώνες. Ο συστηματικός   προγραμματισμός  των κρατούντων να δημιουργούν Μέλλοντα. Το μυστικό  ότι  δεν μπορεί κάνεις να προφητέψει  το Μέλλον της ανθρωπότητας  Αλλά μπορούν κάποιοι  να μελετήσουν   και να συμβάλουν ώστε να οδηγήσουν  λαούς , ηπείρους   σε ένα  μέλλον  σύμφωνα με τις επιδιώξεις τους.
Το μυστικό είναι ότι  ο άνθρωπος ζει στο παρών. Όταν είναι συνειδητός   και ενεργός  προβάλλει με σύνθετες ενέργειες υλοποίησης  πλάνα και μεθόδους  σχεδιασμού ώστε να γίνει συνδημιουργός  του μέλλοντος. Αυτό ακριβώς συμβαίνει, οι κρατούντες προωθούν μέλλοντα και εξελίξεις  στους ανθρώπους  που μοιρολατρικά αναμένουν να γίνουν οι αλλαγές.
Αυτήν την στιγμή  υπάρχουν   δυο  δυνάμεις: 1. Τα εξουσιαστικά κέντρα που  γνωρίζουν να  συνθέτουν με κάθε λεπτομέρεια και μελετούν ,σχεδιάζουν το μέλλον που προτιμούν  να εφαρμόσουν  γιατί γνωρίζουν τις δυνάμεις που  έχει η ανθρώπινη συνειδητότητα .                       
 2 . Οι απλοί άνθρωποι  νομίζουν ότι το μέλλον είναι   σαν ένα παιχνίδι  με ζάρια γιατί πιστεύουν ότι δεν μπορούν να ορίσουν το μέλλον τους . Αυτή την στιγμή   οι απλοί Έλληνες  και νότιοι Ευρωπαίοι είναι σαν  να έχουνε  μπει σε ένα διαστημόπλοιο.  Τους  οδηγούν  σε ένα προορισμό, εφόσον έχουν προσχεδιάσει ένα  εικονικό πρόγραμμα μέλλοντος. Οι κρατούντες στην εξουσία ξέρουν με κάθε λεπτομέρεια τις επόμενες  κινήσεις, τις αντιδράσεις των επιβατών. Πως να τους καθυστερούν  όταν ρωτούν που πάνε ,όταν  θυμώνουν και όταν ρωτούν για τον προορισμό  του  ταξιδιού. Ενώ οι επιβάτες  δεν γνωρίζουν τίποτε για τον τελικό προορισμό.
  Αυτή την δύναμη  σχεδίασης μέλλοντος είναι μέσα στην διαχείριση των εκλεκτικών   ηγεσιών της γης . Η μέθοδος προσομοίωσης, επαύξησης  και μελέτης  των αντιδράσεων των λαών  όταν το μέλλον που σχεδιάζουν  είναι  αντίθετο προς τις προτιμήσεις τους .Μεριμνούν με κάθε λεπτομέρεια  και   γνωρίζουν από πριν τις αντιδράσεις  και τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν κατά την εφαρμογή και τι χρειάζεται να κάνουν στο επόμενο βήμα . Αυτό το έχουν κατορθώσει με μακρόχρονο σχεδιασμό.
 Αυτή την στιγμή  εμφανίζεται πρώτα η Γερμανία επιθετική  και  ζητά από την Ελλάδα   αυτά που γνωρίζετε.  Μετά εμφανίζεται η Γαλλία    μέχρι πριν είχε ένα ουδέτερο ρολό. Αργότερα εμφανίζεται στο παιχνίδι της σκακιέρα ο Αμερικανός πρόεδρος. Μετά  ένας Έλληνας  πρωθυπουργός που έχει προεπιλεχτεί  και έχει διαδεχτεί ένας άλλον που έχει εξαφανιστεί . Όλα αυτό μας φανερώνει το παιχνίδι και τον προγραμματισμό που έχει γίνει
 Είχε  ήδη προεπιλεχτεί η τοποθεσία που θα   τυπώνεται το ευρωπαϊκό  νόμισμα  και το τυπογραφείο  νομισματοκοπείο είναι σε Γερμανικό  έδαφος  στην Βόννη με  προσυμφωνηθέντα   ενεργή συμμετοχή των ΓΑΛΛΩΝ  στο νομισματοκοπείο.    Η Αγγλία  κράτησε  την λίρα γιατί δεν είχε πρόσβαση στο νομισματοκοπείο του Ευρώ .Άρα η Γερμανία, Γαλλία έγιναν  οι κρατούντες και εκλέξανε  σε ποιους θα δώσουν το Ευρώ, εφ όσον  είχαν το νομισματοκοπείο  του νομίσματος και  την προεδρία .Ο έλεγχος μηχανισμού  από τις μικρότερες  χώρες, εάν υπάρχει αντίκρισμα χρυσού είναι ανέφικτος. Από τότε άρχισε η υποτέλεια   για οποιαδήποτε κίνηση  οι άλλες χώρες     για να πάρουν χρήμα έπρεπε να  το ζητούν από την Βόννη που εκεί  γίνεται το τύπωμα .
Ουσιαστικά υπάρχει ένα πλασματικό εικονικό   χρήμα που   το  διοχετεύουν στην αγορά οι  δυο χώρες και μέσω αυτής της έλλειψης που δημιουργούν  παρεμβαίνουν στις χώρες.
Αυτή  την στιγμή στην Ελλάδα  έχουν  μεθοδικά  επιλεχτεί ορισμένα  άτομα    μέσα στο βουλευτικό σώμα , που σε ενδεχόμενη  ανεξάρτητο-ποίηση  ορισμένων βουλευτών να εμφανίζονται και να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην σημερινή κυβέρνηση. Ο στόχος τους είναι να καθυστερούν την αντίδραση  των Ελλήνων πολιτών να τους αποπροσανατολίζουν να δημιουργούν αναμονές ,ελπίδες ότι μέσα στο κοινοβουλευτικό σώμα θα αποσυρθούν κάποιοι και θα αποδυναμωθεί η κυβέρνηση. Αυτό όπως έχει ήδη μελετηθεί  από τους Κρατούντες είναι ότι γνωρίζουν  την επομένη κίνηση με μαθηματική ακρίβεια  και έχουν ήδη προεπιλέξει  μέσα στο εκλογικό σώμα  τα  πρόσωπα-κλειδιά που όταν θα ανεξαρτητοποιούνται  ορισμένοι ,θα εμφανίζονται και θα συμπληρώνουν  ώστε να υπάρχει πάντα  ο αριθμός που χρειάζεται για να ψηφιστεί  και να συνεχιστεί το σχέδιο μέλλοντος που έχουν  προβάλει   μέχρι τον τέλος Δεκεμβρίου για να  ολοκληρώσουν  την υλοποίηση. . Με την καθυστέρηση που δημιουργούν  καταστρέφονται όλες οι οικονομικές  εσωτερικές πήγες και τάξεις, εφόσον ο ψυχολογικός παράγοντας  διάλυσε  το εμπόριο.
 Σε λίγους μήνες, ο κόσμος δεν θα κάνει καμιά επένδυση  πάγωσαν την κίνηση και την λειτουργία. πέτυχαν να παγώσουν  την κίνηση την επένδυση  και μέσα σε αυτό τον αόρατο ψυχολογικό κρύο που επικρατεί   εκμαυλίζουν και συντριβούν ψυχολογικά .
 Χρειάζεται  η  παραίτηση των αρχηγών  των κομμάτων και βουλευτών  για να λυθεί το κοινοβούλιο και να προσφύγουμε στις  κάλπες. Η συντήρηση  και η καθυστέρηση εκμαιεύουν  ότι όλο το σύστημα είναι μέσα στο ίδιο   εικονοληπτικό  προσαρμοστήρα  μελλόντων, που έχουν αυτοί επιλέξει χωρίς τους πολίτες, και χρονοτριβούν  για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.
  Οι χάκερς   παρεμβαίνουν εδώ και αρκετά χρόνια σε όλα τα συστήματα αξιών ,τραπεζών  και κρατών.  Αυτοί με μια αναρχική ακόμη συμπεριφορά  αποδιοργανώνουν  και εμφανίζουν  τα προγράμματα τους. Είναι ουσιαστικά οι παρεμβαλλόμενοι  όπου είναι χιλιάδες αλλά σε λίγα χρόνια θα είναι εκατομμύρια .   Το διαδίκτυο αυτή την στιγμή είναι ο προσομοιωτής  μιας νέας μετάλλαξης  στα εγκεφαλικά   ημισφαίρια  της ανθρώπινης φυλής  που μέσα από αυτό θα δημιουργήσει την συν-χρηστική  προβολή και ομαδική   αυτοδιάθεση προς όφελος  των πολιτών της γης.
Η ανθρώπινη φυλή θα προβάλει κινήσεις και μέλλοντα που οι άνθρωποι θα επιλέγουν οι ίδιοι.  Ενώ τώρα   οι πολίτες της γης  μπαίνουν σε site  που τους διαμορφώνουν   μέλλοντα και παθητικές προβολές . Διάφοροι μελλοντολόγοι  καλοπροαίρετα η το αντίθετο  γίνονται διαμορφωτές μελλοντικών  καταστάσεων, πληροφοριών.  Ώστε πολλοί περιμένουν από εξωγενή φαινόμενα η από εξωγήινα όντα να  προβάλουν και να δρομολογήσουν  το μέλλον τους. Ζούμε   επηρεασμένοι υπνωτισμένοι από τις επιρροές εξωτερικών  γεγονότων  και  καταγράφουμε ερμηνεύουμε  όλα  σαν   κάτοπτρα με εντυπώσεις   δυο δυνατοτήτων καλό κακό  και παθητικά  δεν επεμβαίνουν στο ,μέλλον μας. Το μυστικό που γνωρίζουν  οι Κρατούντες είναι ότι δεν υπάρχει μέλλον  μόνο Παρόν.
 Το λάθος  που γίνετε είναι ότι ζούμε με μια ελπίδα και αναμένουμε παθητικά  Προγραμματίζεστε τηλεπαθητικά   από προφήτες και μελλοντολόγους  από την Τηλεόραση. Μας κάνουν να μένουμε  στην αναμονή και στην ελπίδα.   Όταν γίνουμε εμείς λειτουργοί  αναδημιουργούμε προϋποθέσεις και συνθήκες μέσω τις ανθρώπινης  ενεργής πρόθεσης και της ενεργής σκέψης σχεδίασης  αυτονομούμεθα από τους Κρατούντες. Ανελισσόμενοι  σε νοητικά πεδία που ανακαλύπτουμε  τις άγνωστες δυνάμεις μας  με αρμονία προς  τις συμβάσεις που υπάρχουν, για να συνυπάρχουμε  με άλλα όντα .Ο νομός της αγάπης  άγω άπω εκδηλώνω  αρμονία  ως ουσία  ζω και εκδηλώνω. Όταν ο κάθε άνθρωπος προβάλει φως λειτουργεί στο παρόν, γίνεται  αυτόφυτος εκδηλωμένος.

Πηγή:  www.bioanelixi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: