8/1/12

O Κίμωνας Κουλούρης τραυματίζει αστυνομικό και αφήνεται ελεύθερος !!

Τα ρεμάλια συνεχίζουν.....




Απίστευτο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης. Τραυμάτισε αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κατά την διάρκεια ελέγχου, παρασύροντάς τον με το αυτοκίνητό του και αφέθηκε ελεύθερος την ώρα που το 25χρονο θύμα του οδηγείτο με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο!

Στις 23.30 συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας Δίας αντιλαμβανόμενοι μία μαύρη «Μercedes» να παραβιάζει τον έναν μετά τον άλλον ερυθρούς σηματοδότες στο ύψος του Καλλιμάρμαρου προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν. Όταν αυτό συνέβη δέχθηκαν καταιγισμό ύβρεων και απαξιωτικών χαρακτηρισμών από τον οδηγό, χωρίς αρχικά να αντιληφθούν ότι επρόκειτο για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Κίμωνα Κουλούρη.

Επιχειρώντας να του εξηγήσουν ότι όφειλε να δηλώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, δέχθηκαν την επίθεση του εξαγριωμένου πολιτικού ο οποίος εκτός ελέγχου πλέον τους ειρωνευόταν με το απίστευτο επιχείρημα ότι είναι αδύνατον να εργάζονται με το ευτελές ποσόν των 500 ευρώ μηνιαίως!

Ωστόσο, το επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί. Οι αστυνομικοί δηλώνοντάς του ότι όφειλε ως πολίτης να υποβληθεί στον απαιτούμενο έλεγχο δέχθηκαν νέα επίθεση. Ο θρασύς πολιτικός συνέχιζε ακάθεκτος να τους χλευάζει και όταν ένας από αυτούς μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητό του λέγοντάς ότι εάν επιχειρούσε να φύγει θα έπρεπε να περάσει από επάνω του, ο Κουλούρης γύρισε τον διακόπτη πάτησε γκάζι και παρέσυρε τον 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

Έκπληκτοι διερχόμενοι πολίτες βλέποντας να διαδραματίζονται όλα αυτά μπροστά στα μάτια τους προσπαθούσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, που βρισκόταν τραυματισμένος στο οδόστρωμα, ενώ οι συνάδελφοί του ακινητοποιούσαν τον δράστη, ο οποίος συνοδευόταν από την κόρη του.

Ο Κουλούρης οδηγήθηκε στην Τροχαία Αθηνών με περιπολικό, ο άτυχος αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401, ενώ το αυτοκίνητο του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε με γερανό στην Τροχαία.

Είναι απορίας άξιον τι επακολούθησε και ο Κίμωνας Κουλούρης αφέθηκε ελεύθερος μετά από επίθεση και τραυματισμό αστυνομικού, εφ όσον είναι αδικήματα για τα οποία ασκείται αυτεπαγγέλτως δίωξη και ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο Κίμωνας Κουλούρης απέφυγε την κράτηση λόγω άνωθεν παρεμβάσεων. Απίστευτο αλλά αληθινό…
Είναι χυδαίο και προκλητικό την ώρα που οι διαδηλωτές πολίτες δέχονται άγριες επιθέσεις από τα ΜΑΤ, ένα πρώην κυβερνητικό στέλεχος να στέλνει τον αστυνομικό στο νοσοκομείο και να παραμένει ελεύθερος σαν να μη συνέβη τίποτα.

Οι δημοσιογράφοι της zougla.gr επικοινώνησαν τόσο με το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Αθηνών όσο και με το γραφείο τύπου της ΓΑΔΑ, χωρίς να πάρουν πειστικές απαντήσεις.

Με μισόλογα οι αξιωματικοί βάρδιας προσπαθούσαν να αποφύγουν την απάντηση στο ερώτημα, πως αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην βουλευτής, ο οποίος συμπεριφερόμενος με τον προαναφερθέντα τρόπο έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους νόμους του κράτους.

Αντιθέτως, ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού Θόδωρος Μιχαλάκης, ανώτερος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, έκπληκτος για όσα συνέβησαν εις βάρος του παιδιού του μίλησε μαζί μας, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη και βάναυση την συμπεριφορά του δράστη.

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: